Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Dün gece Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesine bağlı Kuruca köyü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada yaralı sayısı 10'a yükseldi ve maalesef yaralılardan biri hayatını kaybetti. Ölen kişinin çarpışma sırasında aracın açılan bagaj kapağından fırlayarak başını refüjdeki bir taşa çarptığı tespit edildi.

Kazanın sebebi henüz belirlenememekle birlikte, otomobilin sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu hafif ticari araca arkadan çarptığı biliniyor. Kazada, otomobilde bulunan C.K., İ.C., S.C. ve A.C. ile hafif ticari araçtaki R.G., N.G., G.G. İ.T., S.Ö. ve Z.Ö. isimli kişiler yaralandı. Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Ne yazık ki kazada hayatını kaybeden İ.T., yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Başının refüjdeki taşa çarpması sonucu hayatını kaybettiği belirtildi.

Kazanın ardından her iki aracın sürücüsü de jandarma tarafından gözaltına alındı. Olayın ardından cumhuriyet savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

#Afyonkarahisar #trafikkaza #Emirdağ #Kuruca #hayatınıkaybetti