Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Bilecik Pazaryeri ilçesinde düzenlenen Ayna konseri binlerce kişi tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Beliz Organizyon tarafından Pazaryeri Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleştirilen Colour Campfest, ilçe sınırlarındaki Küçükelmalı Tabiat Parkı'nda yapıldı. Geceye önce Bilecikli rap sanatçısı Tolga İnci sahne alarak başladı. Daha sonra ise Sabaha Karşı Onbir, pop müzik sanatçısı Beyza Bakırcı ve rock müzik efsanesi Kasamam grubu sahne aldı. Bunların ardından ise 1996 yılında kurulan Ayna grubu sahneye çıkarak, binlerce kişiye unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı. Konser sonunda Pazaryeri Kaymakamı Ferhat Altan ve Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, sanatçılara plaket vererek teşekkür etti.

Bu muhteşem organizasyonu gerçekleştiren Betül Uyar ve Filiz Bulut'a teşekkürlerini sunan Başkan Tekin, "Ayna Grubu'nu ilçemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Bu konser sayesinde gençlik yıllarımıza geri döndük. Küçükelmalı Tabiat Parkı'nda gerçekleştirilen 2 günlük festivalde doya doya eğlendik. Bundan sonra yapılacak etkinliklere de destek vermeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.