Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde Hatay'da Kütahya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, enkaz altından sağ kurtarılan Şevval Deniz'e minnettarlık ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında duygusal anlar yaşandı.



6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler birçok ilde büyük yıkıma yol açmıştı. Bunun üzerine Kütahya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, Hatay'da gerçekleştirilen arama kurtarma çalışmalarında birçok canı enkaz altından sağ çıkarmıştı. Kurtarılanlardan biri olan Şevval Deniz, depremler sonucu yıkılan bir binanın enkazında saatlerce süren müdahaleler sonucu kurtarılmıştı. Şevval, daha önce telefonla görüntülü arayarak itfaiye ekiplerine teşekkür etmişti. Şimdi ise, Kütahya'ya gelerek itfaiye erlerine teşekkürlerini bizzat iletiyor. Şevval, Kütahya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nü ziyaret ederek kurtarıcılarıyla bir araya geldi ve deprem bölgesinde çalışan herkese minnettarlığını sundu.



Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Damcı da bir konuşma yaptı ve itfaiyenin asıl görevinin can kurtarmak olduğunu belirtti. Şevval'e olan bu yaklaşımın kendilerini mutlu ettiğini dile getiren Damcı, Şevval'e Kütahya'da kapısı olduğunu söyledi. Damcı, Kütahya Belediyesi olarak Şevval Deniz'e her türlü desteği vermeye devam edeceklerini ifade etti.



#Kahramanmaraş #Hatay #Kütahya #deprem #itfaiye