Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde gerçekleşen hırsızlık olaylarıyla ilgili olarak yapılan araştırmalarda, suçlu olarak belirlenen şüphelinin kesinleşmiş 34 yıl hapis cezası bulunan bir cezaevi firarisi olduğu ortaya çıktı. Zanlı, önce güvenlik kameralarına, ardından da plajda kaldığı çadırda polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Eğirdir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Hızırbey Camii ve İstasyon Camii'nde meydana gelen hırsızlık olaylarına ilişkin çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda, 47 güvenlik kamerası titizlikle incelenerek şüphelinin Hüseyin Akgün olduğu tespit edildi. Hüseyin Akgün, daha önce bina içerisindeki eşyaların çalınması gibi suçlardan dolayı kesinleşmiş 34 yıl hapis cezasıyla aranan bir suçlu olarak belirlendi. Ayrıca, 7 Ağustos tarihinde cezaevinden firar ettiği de tespit edildi. Bir gün sonra gerçekleşen cami soygunu sırasında güvenlik kameralarına yakalanan şüphelinin, camilerdeki sadaka kutuları ve imamın cüzdanını çaldığı da ortaya çıktı. Zanlının halk plajında kaldığı çadır tespit edilerek polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Hüseyin Akgün, işlemlerinin tamamlanmasının ardından tutuklanarak Isparta Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.



#Isparta #Eğirdir #hırsızlık #cezaevi #firari #camisoygunu #polis #gözaltı #tutuklama