Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Eskişehir'de hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi bekleniyor. Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporuna göre, sabah ve öğlen saatlerinde bölge genelinde açık, akşam saatlerinden itibaren ise Bursa ve Bilecik çevreleri ile Eskişehir'in kuzeybatı ve Kütahya'nın kuzeydoğu kesimlerinde parçalı yer yer çok bulutlu olması bekleniyor. Diğer bölgelerde ise az bulutlu bir hava hakim olacak. Sıcaklık ise mevsim normallerinin 6 ile 8 derece üzerine çıkarak artacak. Rüzgarın ise Eskişehir ve Kütahya çevrelerinde doğu ve güneydoğu, Bursa ve Bilecik çevrelerinde ise kuzey ve kuzeydoğudan esmesi bekleniyor. Akşam saatlerinden itibaren rüzgarın bütün bölge genelinde kuzey ve kuzeydoğudan orta kuvvette eseceği öngörülüyor. Bursa'nın kıyı kesimlerinde ve Karacabey çevrelerinde ise gece saatlerine kadar kuzey ve kuzeydoğudan kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.



Sıcak hava dalgası nedeniyle Eskişehir'e bağlı Sarıcakaya ilçesinde hava sıcaklığının 43 dereceye, Günyüzü'nde ise 39 dereceye kadar çıkması bekleniyor. Bu durumda kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılar ve çocuklar başta olmak üzere tüm vatandaşların öğle saatlerinde dikkatli ve tedbirli olmaları gerekiyor. 11 ile 16 saatleri arasında sıcaklığın en yüksek seviyeye çıkacağı düşünüldüğünden, bu saatlerde gerekli önlemleri almak önem taşıyor.