Gözden kaçırmayın

Eskişehirspor, İnegöl Kafkas SK'yı Hazırlık Maçında YendiEskişehirspor, İnegöl Kafkas SK'yı Hazırlık Maçında Yendi

Anadolu Yıldızlar Ligi Osman Bayrakdar sezonunun Hentbol yarı final müsabakaları, 10-13 Ağustos tarihleri arasında Bilecik'te yapılacak. Bu heyecan dolu karşılaşmalara, 16 ilde toplam 336 sporcu katılacak. Manisa, Bursa, İzmir, Uşak, Sivas, İstanbul, Ankara, Adana, Sakarya, Karaman, Hatay, Konya, Muğla, Aksaray, Mersin ve Kahramanmaraş'tan gelen sporcular, Analig Hentbol Yarı Final Karşılaşmalarında mücadele edecek. Bu karşılaşmalar, İstasyon Spor Salonu ve Bozüyük Spor salonunda gerçekleştirilecek.

Bu turnuva, Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenecek ve açılış programıyla başladı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, açılış konuşmasında sporcuları Bilecik'e hoş geldiniz diyerek karşıladı ve tüm takımlara ve antrenörlere başarı dileklerinde bulundu. Açılış programının ardından, sporcular ve antrenörler depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın anısına saygı yürüyüşüne katıldılar. Daha sonra kültür gezisi kapsamında Şeyh Edebali Türbesi ziyareti ve Pelitözü Gölet gezisi yapıldı.

Bu müsabakalarda dereceye giren takımlar, 21-27 Ağustos tarihleri arasında Aydın'da düzenlenecek Analig Hentbol Türkiye Birinciliği Müsabakalarına katılmaya hak kazanacaklar.