Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, Hürriyet Mahallesi'nde devam eden üstyapı bakım-onarım çalışmalarını yerinde inceledi. Bu çalışmaların vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek ve sorunları çözmek amacıyla yapıldığını dile getiren Başkan Vekili Subaşı, saha çalışmalarına devam ettiğini belirtti.

Başkan Vekili Subaşı, daha sonra Bahçelievler Mahallesi'ne geçti ve Uğur Mumcu Parkı'nda incelemelerde bulundu. Uğur Mumcu Parkı'nda yapılan çalışmaların hızla devam ettiğini ifade eden Subaşı, "Bahçelievler Mahallemizin kalbi Uğur Mumcu Parkı'nda çalışmalarımızın son aşamasına girmiş bulunuyoruz. Bu güzel parkın, şehrimize değer katmasını sağlamak için gayret gösteriyoruz. Vatandaşlarımızın rahatlıkla gezebileceği, dinlenip soluklanabileceği ve çocuklarıyla güvenle vakit geçirebileceği bir alan oluşturmak için çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Bahçelievler'de devam eden bir diğer çalışmanın üstyapı bakım-onarım olduğunu belirten Başkan Vekili Subaşı, vatandaşların sorunlarını dinlemeye devam ederek daha iyi bir Bilecik için çalışmalarını sürdürdüğünü vurguladı.