Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi İle İl Sağlık Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandıAfyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi İle İl Sağlık Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde bulunan Osmanelilere Hizmet Derneği, her yıl düzenledikleri geleneksel aşure dağıtımını gerçekleştirdi. Bu yıl 15. kez gerçekleştirilen etkinlik, Osmaneli Belediyesi'nin karşısında bulunan belediye parkında yapıldı. Muharrem ayı dolayısıyla gerçekleştirilen aşure dağıtımına dernek üyeleri, kurum müdürleri ve davetliler katıldı. Dağıtım öncesinde dualar edildi ve ardından vatandaşlara aşure ikramı yapıldı.

Dernek Başkanı Cafer Seyyar, aşure dağıtımında bir konuşma gerçekleştirdi. Seyyar, Muharrem ayının geleneklerini yaşatmak ve yeni nesillere hatırlatma amacıyla bu etkinliği düzenlediklerini belirtti. Aşure ikramının Allah tarafından kabul edilmesi temennisinde bulunan Seyyar, etkinliğe katkı sağlayan iş insanlarına, dernek üyelerine ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

Geleneksel hale getirilen aşure dağıtımının bu yılki etkinliğinde, Osmaneli Belediyesi karşısındaki belediye parkında gerçekleşti. Muharrem ayı dolayısıyla düzenlenen etkinliğe birçok davetli katıldı. Etkinlik öncesinde yapılan dua sonrasında, vatandaşlara aşure ikramı yapıldı.

Konuşmasında, Muharrem ayının anlamına vurgu yapan Dernek Başkanı Cafer Seyyar, aşure ikramının bu geleneği yaşatmak ve yeni nesillere aktarmak için önemli olduğunu belirtti. Seyyar, aşure ikramının Allah tarafından kabul edilmesi temennisinde bulunarak, etkinliğe katkı sağlayan iş insanlarına, dernek üyelerine ve tüm katılımcılara teşekkürlerini iletti.

#Bilecik #Osmaneli #aşure #MuharremAyı #etkinlik