Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de ani olarak şiddetlenen rüzgâr nedeniyle, bir ağaçtan kopan ve enerji tellerine düşen dal parçası, tramvay seferlerinin geçici olarak durmasına neden oldu. Şiddetli rüzgârın etkisiyle Köprübaşı mevkiindeki bir ağaçtan kopan büyük bir dal, tramvay enerji tellerinin üzerine düştü. İsmet İnönü Caddesi'nden İki Eylül Caddesi'ne doğru seyreden bir tramvay, vatandaşların uyarısıyla son anda durabildi. Bu esnada bisikletle seyreden bir vatandaş da dal parçalarının altında kalmaktan son anda kurtuldu. Enerji tellerine düşen büyük dal parçası nedeniyle, tramvay seferlerinde aksaklıklar yaşandı. Yetkililer, Batıkent, Çamlıca ve Çankaya seferleri dışındaki tüm hatlardaki seferlerin geçici olarak durduğunu belirtirken, olay yerine gelen ekipler, tellerin üzerine devrilen ağacı ve tramvay yoluna dağılan yaprakları temizledi.

Bisikletiyle seyahat ederken ağaç dalının üzerine düşmesinden son anda kurtulan Lokman Memişhan, olayı şu şekilde anlattı: "Diğer taraftan bisikletimle gelirken, ani bir rüzgâr esti ve ağaçtan kopan dal elektrik telinin üzerine düştü. Tramvay sürücüsüne işaret ettik ve hemen hat durduruldu. Görevliler temizlik çalışmaları yapıyor. Ayrıca Reşadiye bölgesindeki hatta da sorun olduğunu duyduk. Orada da hat durduruldu. Hat kesintisi nedeniyle başka bir sorun yaşanmadı. Ben ağacın altından geçecek bir mesafe bırakmadım, sadece bir adımlık mesafe vardı. Tam da o saniyelerde yaralanmadan kurtuldum."

#Eskişehir #tramvay #rüzgâr #trafik