Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Önemli Bir Sosyal Etkinlik GerçekleştiAfyonkarahisar'da Önemli Bir Sosyal Etkinlik Gerçekleşti

Kütahya'da Bölücek Mahallesi'nde devam eden kentsel dönüşüm projesinin yüzde 60'ının tamamlandığı bildirildi. Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, projenin inşaatının hızla ilerlediğini ve yıl sonuna kadar tamamlanmayı hedeflediklerini belirtti.

Başkan Işık, Osmangazi Mahallesi'nin dönüşümü için başlatılan toplu konut inşaatının yüzde 60 ilerlediğini söyledi. Projeyi yürüten yüklenici firmanın yıl sonuna kadar bitirmeyi hedeflediğini ifade eden Başkan Işık, kazasız ve belasız bir şekilde tamamlanması ve vatandaşlara teslim edilmesi temennisinde bulundu. Başkan Işık, yüklenici firma için gösterilen gayret için teşekkürlerini iletti.

Proje kapsamında 500 konut, cami ve iş yerleri gibi sosyal donatıların yapımının devam ettiğini belirten Başkan Işık, bu evlerin depreme dayanıklı bir şekilde inşa edildiğini vurguladı. İlk etapta 500 hak sahibinin yerleştirildiği bu projeden sonra ikinci etaba başlayacaklarını ve dönüşümü tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

Kentsel dönüşüm projesini yürüten firmanın yetkilisi, Bakan Işık'a çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ayrıca inşaat alanı da havadan görüntülendi.