Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Afyonkarahisar'da dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazası sonucunda 33 kişi yaralandı. Kazaya karışan kamyonet sürücüsü ise jandarma tarafından gözaltına alındı.

Kaza, Bolvadin-Emirdağ karayolu Suvermez Kavşağı'nda gerçekleşti. Olaya ilişkin edinilen bilgilere göre, N.Ç. yönetimindeki 03 HM 749 plakalı midibüs, kavşaktan geçerken M.B. tarafından kullanılan 54 AGU 626 plakalı kamyonet ile çarpıştı. Çarpmanın şiddetiyle iki araç da kontrolünü kaybederek yol ortasında devrildi. Kazanın haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayıda 112 Acil Servis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, ambulanslarla yaralılardan 22'sini Emirdağ Devlet Hastanesi'ne, 7'sini Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne ve 4'ünü Eskişehir'deki hastanelere götürdü. Kaza, kırmızı ışık ihlali nedeniyle meydana geldiği iddia edilen kamyonet sürücüsü M.B. jandarma tarafından gözaltına alındı. Şahsın jandarmadaki işlemleri sürüyor.