Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Afyonkarahisar'da son bir ay içinde meydana gelen servis kazaları sonucunda 8 kişi hayatını kaybetti ve 49 kişi yaralandı. Bu kazalardan birinde aracı kullanan sürücü tutuklanırken, diğer bir sürücü ise jandarma tarafından gözaltına alındı.

Afyonkarahisar'da son 1 ay içinde servis araçlarının karıştığı kaza sayısı artış gösterdi. 22 Temmuz'da Çay ilçesinde gerçekleşen bir trafik kazasında, 03 M 5906 plakalı servis minibüsü sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolsüz bir şekilde şarampole yuvarlandı. Araç daha sonra ağaçlara çarparak devrildi. Kazada, kiraz bahçesinden dönen tarım işçilerinden Salih Akkuş, Ünal Can Akkuş, Güllüzar Balamut, Menekşe Cingöz, Neriman Turguteli, Huriye Köker, Perihan Bayar ve Aysun Çetin hayatını kaybederken, 13 kişi de yaralandı. Olayın ardından sürücü Berat K. tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Emirdağ ilçesinde dün yaşanan bir kazada ise N.Ç. yönetimindeki 03 HM 749 plakalı midibüs, kavşaktan geçerken M.B. kontrolündeki 54 AGU 626 plakalı kamyonet tarafından çarpıldı. İki araç çarpışmanın etkisiyle savruldu ve yol ortasına devrildi. Kazadan sonra bölgeye çağrılan 112 Acil Servis ekipleri çok sayıda yaralıyı hastanelere taşıdı. Emirdağ Devlet Hastanesi'ne 22, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne 7 ve Eskişehir'deki hastanelere 4 yaralı sevk edildi. Kazanın ardından kamyonet sürücüsü M.B. jandarma tarafından gözaltına alındı.