Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Belçika'da düzenlenen 2023 UCI Mountain Bike Eliminator World Cup Oudenaarde (Dağ Bisikleti Dünya Kupası) yarışlarına katılan Eskişehirli bisikletçi Gökay Konuk ve kız kardeşi Eda Konuk, zorlu bir deneyim yaşadı. Ağabey Konuk, yarışın başında bir kaza geçirdi ve bisikleti kırıldı. Ancak bu duruma rağmen pes etmeyen Gökay Konuk, bisikletini bantlayarak yarışı orta sıralarda tamamladı. Kız kardeşi Eda Konuk ise bisikletinin zincirinde yaşanan sorunlara rağmen yarışı tamamladı. Her iki bisikletçi de yarış boyunca Türk bayrağını en iyi şekilde temsil etmek için mücadele etti.

Gökay Konuk, düşmesine ve bisikletinin kırılmasına rağmen yarışa devam ettiğini söyledi. Ağrılara rağmen ikinci etapta sürmeye devam eden Konuk, en son yarışa da katıldı ve orta sıralarda finiş gördü. Konuk, istediği sonucu alamamış olsa da ülke bayrağını temsil etmenin yeterli olduğunu ifade etti. Kardeşi Eda Konuk ise yarışta birinci sıradayken teknik sorunlarla karşılaştığını belirtti. Zincirinde yaşanan sorun nedeniyle geri düşen Konuk, pes etmeyerek yarışı bitirdi. Her iki bisikletçi de büyük bir mücadele göstererek bayrağımızı en iyi şekilde temsil etmeye çalıştı.

Belçika'da düzenlenen Dağ Bisikleti Dünya Kupası'na Eskişehir'den katılan Gökay ve Eda Konuk kardeşler, yarış boyunca birçok zorlukla mücadele etti. Kazalar ve teknik sorunlar yaşayan bisikletçiler, pes etmeyerek yarışı tamamladı. Gökay Konuk, kırık bisikletini bantlayarak yarışı orta sıralarda bitirmeyi başardı. Eda Konuk ise bisikletinin sorunlu zinciriyle mücadele etmesine rağmen yarışı tamamladı. Her iki bisikletçi de Türk bayrağını en iyi şekilde temsil etmek için çabaladılar.

Belçika'da düzenlenen Dağ Bisikleti Dünya Kupası'na katılan Gökay Konuk, kaza yapmasına rağmen yarışı tamamlamayı başardı. Bisikletinin kırıldığı kazanın ardından bisikletini bantlayarak yarışa devam eden Konuk, orta sıralarda finiş gördü. Kardeşi Eda Konuk da yarışta teknik sorunlar yaşasa da pes etmeyerek yarışı tamamladı. Gökay ve Eda Konuk, yarış boyunca Türk bayrağını en iyi şekilde temsil etmek için mücadele etti.

#Belçika #DağBisikletiDünyaKupası #GökayKonuk #EdaKonuk #bisiklet #spor #temsil #mücadele #Eskişehir