Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Kütahya'nın Gediz ilçesinde Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak'ın oğlu Mehmet Akçadurak dünyaevine girdi. Mehmet Akçadurak ve Ayşe Arı'nın düğün töreni, binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşti. Vali Ali Çelik, Gediz Kaymakamı Hakan Alkan, Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı, AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay ve çevre ilçe ve belde belediye başkanları da törene katıldılar.

Düğün töreni Adnan Menderes Yaşam Parkı'nda düzenlendi. Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, davetlileri karşılamak için tek tek yanlarına giderek selamlaştı ve çeşitli ikramlarda bulundu. Oğlunun ve gelinin nikahını kendi kıyan Başkan Akçadurak, nikah şahitliklerini ise Vali Ali Çelik ve İl Başkanı Mustafa Önsay'a yaptırdı.

Vali Ali Çelik, damat ve gelinin ailesini tebrik ederken, çiftlere de mutluluk dileğinde bulundu. Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan misafirlerine teşekkür etti. Nikah merasiminden sonra düğüne katılanlar ise keyifli bir zaman geçirdiler.