Gözden kaçırmayın

Gaziler Günü'nde Gazilere Minnet ve Saygı SunulduGaziler Günü'nde Gazilere Minnet ve Saygı Sunuldu

Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde gazilerin anısına yeni bir park yapımına başlandığı belirtildi. Belediye Başkanı Arif Teke, çalışmaların başladığını duyurarak, "Parkımız en kısa sürede tamamlanacak ve halkımızın kullanımına sunulacak. Bu park gazilerimize olan minnetimizi ifade etmek ve onların anısını yaşatmak için yapılıyor. Projede yer alan herkese şimdiden başarılar diliyorum" dedi. Yapımı devam eden park, ilçe sakinlerine yeni bir dinlenme ve gezi alanı sağlayacak.

Yeni park, Altıntaş ilçesinde gaziler anısına yapılan önemli bir projedir. Parkın oluşturulmasıyla, gazilerimiz onurlandırılırken aynı zamanda ilçe sakinlerine de yeni bir rekreasyon alanı sağlanacaktır. Belediye Başkanı Arif Teke, parkın yapımına ilişkin çalışmaların başladığını ve parkın en kısa sürede tamamlanarak halkın hizmetine sunulacağını belirtti. Bu projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini ileten Teke, parkın tamamlanması için çalışmalara hız verildiğini ifade etti.

Altıntaş ilçesinde yapımına başlanan gazilere özel park projesi, ilçenin tarihine ve değerlerine olan saygının bir göstergesidir. Belediye Başkanı Arif Teke'nin açıklamalarına göre, parkın yapımında emek veren ekiplere başarılar dilerken, projenin tamamlanması için hızlı bir şekilde çalışmaların yürütüldüğünü belirtti. Parkın tamamlanmasıyla birlikte, ilçe halkı güzel bir rekreasyon alanına kavuşacak ve gazilerimiz de unutulmaz bir anıya sahip olacaktır.

Altıntaş ilçesinde gazilerin anısına yapılan yeni park projesinin tamamlanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi. Belediye Başkanı Arif Teke, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, parkın yakın zamanda tamamlanarak halkın hizmetine sunulacağını ifade etti. Gazilerimize olan minnettarlığımızı ve saygımızı göstermek amacıyla gerçekleştirilen bu proje, ilçenin sosyal yaşamına da olumlu katkılar sağlayacaktır. Parkın yapım aşamasında emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür eden Teke, projenin hızla ilerlemesi için gerekli tüm önlemlerin alındığını belirtti.

Park, Altıntaş ilçesindeki gazilerin anısını yaşatacak önemli bir yapı olacak. Belediye Başkanı Arif Teke, parkın tamamlanması için çalışmaların hızla devam ettiğini belirterek, "Gazilerimize olan minnettarlığımızı ifade etmek ve onların anılarını yaşatmak amacıyla böyle bir park projesi başlattık. Parkımızın yapımında emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ediyorum" dedi. İlçe sakinleri, parkın tamamlanmasıyla birlikte yeni bir dinlenme ve gezi alanına kavuşacaklar.

#Kütahya #Altıntaş #GaziParkı #BelediyeBaşkanıArifTeke #GazilereSaygı #ParkProjesi