Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Muaythai Çocuklar ve Gençler Milli Takım Seçmeleri, bu yıl Afyonkarahisar'da gerçekleşiyor. Müsabakalar, 15-17 Ağustos 2023 tarihleri arasında Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu'nda düzenlenecek. Türkiye Finallerinde madalya almış başarılı 350 sporcu, bu müsabakalara katılıyor.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleşen müsabakalar, Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu'nda başladı. Muaythai Türkiye Şampiyonasında madalya alan 350 başarılı sporcu, bu müsabakalara katılıyor. Ayrıca 10 Afyonlu sporcu da milli takıma girebilmek için mücadele ediyor. Bu sporcuların antrenörlüğünü Serdar Şanlı, Berkan Öner ve Kazım Köken yapıyor.

Müsabakalara ev sahipliği yapmaktan onur duyan Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü Kasapoğlu, milli mücadelenin kazanıldığı topraklarda böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan gurur duyduklarını belirtti. Kasapoğlu ayrıca, Türkiye Muaythai Federasyon Başkanlığının organizasyonlarına her zaman hazır olduklarını ve bu müsabakalar sonucunda dünya şampiyonasında ülkemizi temsil edecek sporcuların belirleneceğini kaydetti. Kasapoğlu, söz konusu organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti ve tüm sporculara ve antrenörlere başarılar diledi.

Açılış seremonisinde konuşan Türkiye Muaythai Federasyon Başkanı Hasan Yıldız, çocuklar ve gençler milli takım seçmeleriyle dünya şampiyonasında yarışacak sporcuların belirleneceğini söyledi. Yıldız, müsabakaları kazanan sporcuların dünya şampiyonasında altın madalya kazanacağına inandığını dile getirdi. Tüm sporculara ve antrenörlere başarılar dileyen Yıldız, açıklamasını tamamladı.

Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek olan müsabakalar, 17 Ağustos 2023 tarihinde sona erecek.

#Muaythai #MilliTakım #Spor #Müsabaka #Afyonkarahisar