Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Tepebaşı Belediyesi, yaz tatilini verimli geçirmeleri için kırsal mahalledeki çocuklar için bir Gezici Kütüphane ve Eğlence Aracı hazırladı. Söz konusu araç, kırsal mahalle sakinleri yaklaşık bin çocuk ile buluştu. Tepebaşı Belediyesi, çocukların kültürel ve sanatsal etkinliklere katılarak gelişimlerini desteklemek için çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Yaz tatili boyunca da çocukları Gezici Kütüphane ve Eğlence Aracı ile buluşturmayı hedefleyen belediye, aracı her yaş grubuna uygun kitaplar, oyun aktiviteleri ve eğitici filmlerle donattı. Araç, bin kilometreden fazla yol yaparak yaklaşık bin çocuk ile buluştu.

Tepebaşı Belediyesi'nin Gezici Kütüphane ve Eğlence Aracı çocuklara yaz tatillerini eğlenceli bir şekilde geçirmelerini sağlıyor. Söz konusu araç, her gün farklı kırsal mahallelere giderek çocuklara uzman eğitmenler ve Tepebaşı Rekreasyon ekibi eşliğinde çeşitli etkinlikler sunuyor. Bu etkinlikler, çocukların gelişimlerine katkı sağlamayı amaçlıyor. Aracın uğradığı mahalleler arasında Boyacıoğlu, Turgutlar, Karagözler, Behçetiye, Çalkara, Emirceoğlu, Hekimdağ, Atalantekke, Yarımca, Tandır, Bozdağ, Tekeciler, Sulukaraağaç, Avlamış, Keskin, Yukarı Söğütönü, Uludere, Gökçedere, Hasanbey, Muttalip, Yeni Akçayır, Çukurhisar, Satılmışoğlu, Kızılcaören ve Gündüzler bulunuyor. Çocuklar, yapılan etkinlikleri çok beğenerek eğlendiklerini belirtiyor ve Tepebaşı Belediyesi'ne teşekkür ediyor.