Gözden kaçırmayın

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Öncesinde Eğitim Değerlendirme ve Eğitim Güvenliği Toplantısı

İlçeye yeni atanan Askerlik Şubesi Başkanı Personel Asteğmen Emre Yazıcı ve Askerlik Şubesi Başkan Yardımcısı Astsubay Seyfettin Yıldırım, Kaymakam Bilici'yi makamında ziyaret etti. Bu ziyaretten dolayı Kaymakam Bilici tarafından teşekkür edilen başkanlar, yeni görevlerinin hayırlı olması temennisiyle selametle ayrıldılar. (Kaynak: İlçe Kaymakamlığı)

Yeni atanan Askerlik Şubesi Başkanı Personel Asteğmen Emre Yazıcı ve Askerlik Şubesi Başkan Yardımcısı Astsubay Seyfettin Yıldırım, İlçe Kaymakamı Sayın Bilici'yi ziyaret etti. Ziyaret sırasında Kaymakam Bilici, yeni görevlerinde başarı dileyerek başkanlara teşekkür etti. Başkanlar da kendilerini kabul eden Kaymakam Bilici'ye teşekkürlerini ileterek görevlerine başlamak için ayrıldılar.

Yeni atanan Askerlik Şubesi Başkanı Personel Asteğmen Emre Yazıcı ve Askerlik Şubesi Başkan Yardımcısı Astsubay Seyfettin Yıldırım, İlçe Kaymakamı Bilici'yi ziyaret etti. Ziyaret sırasında Kaymakam Bilici, başkanlara yeni görevlerinde başarılar dileyerek teşekkür etti. Yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunan Kaymakam Bilici, başkanlara destek sözü verdi.

Kısa bir süre önce ilçemize atanan Askerlik Şubesi Başkanı Personel Asteğmen Emre Yazıcı ve Askerlik Şubesi Başkan Yardımcısı Astsubay Seyfettin Yıldırım, Kaymakam Bilici'yi makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Kaymakam Bilici, yeni başkanlara yeni görevlerinde başarılar dileyerek teşekkür etti. Başkanlar da Kaymakam Bilici'ye nazik kabulleri için teşekkür ederek ziyaretlerini tamamladılar.

#AskerlikŞubesiBaşkanı #AskerlikŞubesiBaşkanYardımcısı #EmreYazıcı #SeyfettinYıldırım #KaymakamBilici