Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de meydana gelen bir trafik kazasında, iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucunda maddi hasar meydana geldi. Kaza, Odunpazarı ilçesinde bulunan Emek Mahallesi Şölen Sokak ile Başkent Sokak'ın birleşim noktasında gerçekleşti. İddiaya göre, ticari araç sahibi Mehmet Kaya'ya ait olan 26 RK 224 plakalı araç ile 34 ADA 333 plakalı araç, kafa kafaya çarpıştı. İki araç da bulundukları bölgedeki bir işletmenin merdiven korkuluklarına çarpmaları sonucu durabildi. Araçların ön bölümlerinde maddi hasar meydana geldi. Olayı görenlerin ihbarı üzerine polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Kazada her iki araç sürücüsü de yara almadı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Eskişehir'de yaşanan bu kazanın ardından, olayın meydana geldiği mahallede yaşayan vatandaşlar, bu bölgede sık sık benzer kazaların yaşandığını dile getirdi. Bir mahalle sakinine göre, bu kaza gün içerisinde meydana gelen ikinci kaza oldu. Mahalleli, "Sokak başlarına 'dur' tabelası konulmalı. Son zamanlarda bu bölgede kaza oranı arttı. Sokaklardan çocuklar ve yaşlılar geçiyor, tehlikeli durumlar meydana geliyor. Burada bir ilkokul da bulunuyor. Okul dönemi başladığında daha büyük kazaların yaşanmaması için yetkililerin önlem alması gerekiyor" şeklinde konuştu.

#Eskişehir #kaza #trafik #güvenlik #tedbir #türkiye