Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Eskişehir'de sıcak hava etkisini sürdürüyor ve hava sıcaklığı 40 dereceyi aşmış durumda. Bu sıcaklık altında bunalan vatandaşlar ise serinlemek için Eskişehir'e özgü olan sifon limonatayı tercih ediyorlar. Eskişehir'e yıllardır hizmet veren Abdullah Satır, sıcak havalarla birlikte sifon limonata satışlarının da arttığını belirtti.

Satır açıklamasında, sifon limonatanın içinde portakal, limon, şeker, karbondioksit ve su karışımı bulunduğunu söyledi. Bu serinletici içecek özellikle sıcak havalarda vatandaşlar için vazgeçilmez bir seçenek haline geliyor. Satır, "Hava çok sıcak, vatandaşlar aşırı derecede bunalmış gözüküyor. Bunalan vatandaşlar genellikle limonata içerek serinlemek istiyor. Vatandaşlar sıcak sebebiyle öğlen saatlerinde evden çıkmadı. Ama akşama doğru yoğunluk bekliyorum. 40 dereceyi aşan sıcaklıkta vatandaşlar illa ki sifon limonata içmeye geliyorlar" diye konuştu.