Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Eskişehir'de A Milli Futbol Takımı'nın Ermenistan ile oynayacağı müsabaka öncesinde taraftarlara sahte bilet uyarısı yapıldı. EURO 2024 Elemeleri D Grubu 5. maçında A Milli Takım, 8 Eylül 2023 tarihinde Eskişehir Yeni Stadyumu'nda Ermenistan'ı konuk edecek. Bu kritik mücadele öncesi, bazı kişilerin Eskişehir'de biletlerin satıldığı iddiası ortaya atıldı. Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, henüz biletlerin satışa çıkmadığını belirterek, bu iddialara inanılmaması gerektiğine dikkat çekti.

ETB Başkanı Diri, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Passo'nun internet sitesini takip etmelerini ve bilet dolandırıcılığına karşı dikkatli olmalarını istedi. Eskişehir'de milli takım maçına gelecek taraftarların, çeşitli yollarla maç bileti satanlara inanmamaları gerektiğini vurgulayan Diri, sahte bilet sorunuyla karşılaşabileceklerini söyledi. Ayrıca, Eskişehir'de bilet sattığını iddia eden dolandırıcılar olduğunu duyduklarını da aktardı. Bu konuda tüm şehir ve taraftarları uyardıklarını belirten Diri, Ermenistan maçına gelmek isteyenlerin dolandırıcılardan bilet almamalarını söyledi. Biletlerin önümüzdeki haftalarda satışa çıkacağı bilgisini veren Diri, resmi siteler dışında bilet alışverişi yapmamaları konusunda uyarıda bulundu.