Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de 'Drift' yaptığı tespit edilen araca 2 ay trafikten men cezası verildi. Ayrıca sürücüye daha önceden iptal edilen aday sürücü belgesi sebebiyle 28 bin 532 TL para cezası kesildi.

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde bulunan bir ilkokulun önünde 'Drift' yapan bir araç tespit edildi. Bu nedenle İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayı araştırdı ve sürücünün kimliğini kontrol etti. Yapılan kontroller sonucunda sürücünün daha önce aldığı aday sürücü belgesinin iptal edildiği ortaya çıktı.

Bu durum karşısında sürücüye iki ayrı ceza kesildi. Birincisi sürücü belgesini iptal ettiği için 8 bin 190 TL, ikincisi ise 'Dönüş kuralları dışında bilerek ve isteyerek aracın yönünün değiştirilmesi veya kendi etrafında döndürülmesi (Drift)' sebebiyle 20 bin 342 TL. Böylece toplamda sürücüye 28 bin 532 TL para cezası uygulandı. Ayrıca araç da 2 ay boyunca trafikten men edildi.