Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Türkiye Voleybol Federasyonu'nun (TVF) Kadınlar 2. Ligi 2023-2024 sezonu fikstürü açıklandı. Bu açıklama ile birlikte Tepebaşı Gençlik ve Spor Kadın Voleybol Takımı'nın grubu ve rakipleri de netlik kazandı.

Fikstür çekimi TVF'nin Ankara'daki Merkez Ofisi'nde gerçekleştirildi. Çekilişte, TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu ve TVF Lig İşleri Danışmanı Recep Nurtanış görev aldı. Eskişehir temsilcisi Tepebaşı Gençlik Kadın Voleybol Takımı'nın 10. gruptaki rakipleri belirlendi. Tepebaşı, Bilecik Belediyesi, Bozüyük Belediye Eğitim Spor, Düzce Voleybol, Karabük Gençlik Spor, Sakarya Voleybol ve Zonguldak DSİ takımlarıyla mücadele edecek.

Tepebaşı'nın ilk maçı deplasmanda Sakarya Voleybol ekibiyle oynanacak. Ligde her hafta bir takımın bay geçeceği düşünülürse, yeni sezon 22 Ekim 2023 Pazar günü oynanacak maçlarla başlayacak ve ilk devre 3 Aralık 2023 Pazar günü sona erecek. İkinci devre ise 17 Aralık 2023 Pazar günü başlayacak ve 4 Şubat 2024 Pazar günü sona erecek.