Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), Kadınlar 2. Ligi 2023-2024 sezonunun fikstürünü açıkladı. Bilecik Belediyesi Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı da hangi grupta yer aldığını ve rakiplerini öğrenmiş oldu.

Ankara'daki TVF Merkez Ofisi'nde düzenlenen törende gerçekleştirilen fikstür çekiminde, Bilecik Belediyesi Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı'nın 10. grupta yer alacağı belirlendi. Takımın grubundaki rakipleri ise Tepebaşı Gençlik ve Spor, Bozüyük Belediye Eğitim Spor, Düzce Voleybol, Karabük Gençlik Spor, Sakarya Voleybol ve Zonguldak DSİ oldu.

Kadınlar Voleybol 2. Ligi'nde normal sezonun başlangıç tarihi 22 Ekim 2023 olarak belirlendi. Sezonun ilk devresi ise 3 Aralık 2023 tarihinde sona erecek. Ardından ikinci devre 17 Aralık 2023 tarihinde başlayacak ve 4 Şubat 2024 tarihinde sona erecek.

Bu önemli spor etkinliği, voleybolseverlerin heyecanla beklediği bir etkinlik olarak göze çarpıyor. Bilecik Belediyesi Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı, güçlü rakipleriyle mücadele ederek 2023-2024 sezonunda başarılı bir performans sergilemeyi hedefliyor. Spor severler, takımlarını desteklemek ve maçları izlemek için sabırsızlanıyor.

#Voleybol #Kadınlar2Ligi #BilecikBelediyeSK #SezonBaşlıyor #HeyecanDorukta