Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Kütahya'da Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Dar bölge" uygulaması kapsamında yapılan denetimlerde 108 kişi, 64 araç ve 10 motosiklet kontrol edildi. Kontrollerde, kişilerin sorgusu ve Genel Bilgi Taraması (GBT) yapıldı.


Kütahya Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, 16-17 Ağustos 2023 tarihlerinde Resmi Ekipler Amirliği ve Çarşı Mahalle Bekçileri tarafından gerçekleştirilen "Dar Bölge" uygulamasında, Hisar Bölgesi, Kirazpınar Mahallesi Şairşeyhi Bulvarı ve Mithatpaşa Caddesi gibi bölgelerde şüpheli araç ve kişilere yönelik çalışmalar yapıldı. Toplamda 108 kişi, 64 araç ve 10 motosikletin sorgusu, GBT kontrolü ve denetimi gerçekleştirildi.


Denetimler sonucunda 5 adet kesici alet ele geçirilirken, bazı kişilere idari yaptırım uygulandı. Ayrıca 2 kişiye yoklama kaçağı olduklarının tebligatı yapıldı. Çevreye rahatsızlık verme suçundan 6 kişiye idari işlem uygulanırken, 2 araç sürücüsüne de trafik kanununun ilgili maddeleri gereği para cezası kesildi.


#Kütahya #Asayiş #DarBölge #Denetim #GBT #KesiciAlet #YoklamaKaçağı #ÇevreSuçları #TrafikCezası