Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Kütahya Belediyespor, 17 farklı branşta müsabakalara katılan ve başarı elde eden 48 sporcuyla gurur duyuyor. Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, bu başarılı sporcuları ödüllendirmek için Çanakkale gezisi düzenledi.

Kütahya Belediyespor Kulübü, gençlere spor yapma imkanı sunan ve ulusal ve uluslararası başarılar elde eden bir kulüp. Başkan Prof. Dr. Alim Işık, genç sporcuların bu başarıları karşısında onları Çanakkale ve Gelibolu Tarihi Alanı gezisiyle ödüllendirdi.

Mehmet Çetiner (Kütahya Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü) ve Ersin Kaçar (Kütahya Belediyespor Kulübü) eşliğinde gerçekleşen gezide, sporcular Eceabat, Çam Burnu Kalesi, Ağa Dere Ağır Mecruhin Hastanesi, Şehitlik, Değirmen Burnu Tabyası, Dur Yolcu, Kilitbahir Köyü, Kilitbahir Kalesi, Sarı Kule, Namazgâh (Aziziye) Tabyası, Rumeli Hamidiye Tabyası, Rumeli Mecidiye Tabyası, Havuzlar Şehitliği, Baykuş (Mesudiye) Tabyası, Soğanlıdere Vadisi, sahra hastaneleri, harp yolu, mutfaklar, fırınlar ve depoları gezdi. Seyit Onbaşı ve diğer kahraman silah arkadaşları hakkında bilgi aldı.

Gezi kapsamında, genç sporcular Şahindere Sargı Yeri Şehitliği, Alçıtepe Eski Hisarlık Tepe'deki Şehitler Heykeli, Meçhul Asker Heykeli, Türk Bahçesi, 26. Alay, Ezineli Yahya Çavuş, Alçıtepe, Arıburnu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk komutasındaki 19. Tümen, Albayrak Sırtı, Mehmetçiğe Saygı Heykeli, Karayörük Deresi Şehitliği, Kanlı Sırt, Kırmızı Sırt, Merkez Tepe, 57'nci Alay Komutanı Şehit Kay-i Makam (Yarbay) Hüseyin Avni Bey ile Çatal Dere Şehitliği gibi yerleri ziyaret etti. Ayrıca siper yerleri ve lağım tünelleri görülerek Bomba Sırtı'nda bulunan Kesik Dere ve 57'nci Alay Şehitliği de ziyaret edildi.