Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün organize ettiği Muaythai Çocuklar ve Gençler Milli Takım seçmelerinde Elmas Başoğlu ve Saruhan Şanlı birinci olarak Çocuklar ve Gençler Dünya Muaythai Şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Bu seçmeler Afyonkarahisar'da Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu'nda yapıldı ve 350 sporcu yarıştı. Milli takıma seçilen sporcular, 29 Eylül-8 Ekim tarihleri arasında Antalya'da düzenlenecek olan şampiyonada Türkiye'yi temsil edecek.

Afyonkarahisar'dan 10 sporcu seçmelere katıldı ve Elmas Başoğlu 48kg, Saruhan Şanlı ise 60kg'da mücadele ederek rakiplerini mağlup etti ve dünya şampiyonası için Türkiye'yi temsil etme hakkı kazandılar. Ayrıca Rahmetullah Birliktir 63,5kg'de ikinci, Serhat Alper Sıkı 54kg'da ikinci ve Nuray Coşkun 67kg'da üçüncü olarak başarılı bir performans sergiledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, her madalya ve derecenin büyük bir gurur olduğunu belirterek, Elmas Başoğlu ve Saruhan Şanlı'nın milli takıma seçilmesiyle daha da umutlandıklarını söyledi. Ayrıca dünya şampiyonasından alacakları madalyalarla Türkiye'yi bir kez daha gururlandıracaklarına inandığını ifade etti. Bakan Kasapoğlu, antrenörler Serdar Şanlı ve Ali Çiloğlu'na ve sporculara tebriklerini iletti ve dünya şampiyonasında başarılar diledi.