Gözden kaçırmayın

Elektrik Dağıtım Şirketi, Enerji Tasarrufu İçin Öneride BulunduElektrik Dağıtım Şirketi, Enerji Tasarrufu İçin Öneride Bulundu

Kütahya 30 Ağustos Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Çetiner, 216 hektarlık genişleme alanının yatırımcılara hayırlı olması temennisinde bulundu. Çetiner, 30 Ağustos OSB'nin yüzde yüz doluluk oranına ulaştığını belirtti. Bölgenin Kütahya'daki Organize Sanayi Bölgeleri arasında 2'nci, ildeki 4'üncü olduğunu ifade eden Çetiner, 2009 yılında ilk fabrikanın kurulduğunu ve bugün gelinen noktada tüm parsellerin tahsis edildiğini ve %100 doluluk oranıyla 2 bin 250 çalışana sahip olduğunu dile getirdi. Çetiner, bölgenin sürekli büyüyerek gelecekteki ihtiyaçları öngördüğünü ve gerekli yatırımları yaptığını vurguladı. Ayrıca, 2022 yılının en büyük ilk 500 sanayi kuruluşu listelerinde bölgedeki firmalarının yer almasının da gurur verici olduğunu sözlerine ekledi.

Başkan Çetiner, genişleme çalışmalarında emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. Kütahya 30 Ağustos Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu olarak kısa, orta ve uzun vadeli bir sanayi vizyonuyla çalışmalarını planladıklarını söyleyen Çetiner, amaclarının bölge sanayicilerine rekabet şartları oluşturmak olduğunu belirtti. Genişleme imar planının onaylanması ve ön tahsise hazır hale gelmesiyle ilgili olarak bilgi veren Çetiner, bu gelişmelerin Kütahya'ya, yatırımcılara ve ülkeye hayırlı olmasını temenni etti. Çetiner, bölgenin gelişiminde emeği geçen herkese teşekkür etti ve yapılan hizmetlerin Kütahya, bölge ve ülke ekonomisine katkı sağlamasını diledi.