Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

İnönü Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası, büyük bir heyecan ve coşkuyla devam ediyor. İlçe mahallelerinden 12 takımın ve 120 sporcunun yer aldığı turnuva, İnönü İlçe Kaymakamı Tolga Ustaoğlu ve İnönü Belediye Başkan Vekili Serhat Hamamcı'nın da katılımıyla gerçekleştiriliyor. Bu renkli etkinlik, ilçe sakinleri tarafından yoğun ilgiyle karşılanırken, maçlar da büyük bir heyecana sahne oluyor. Dün akşam oynanan maçlar öncesi yapılan başarı dilekleriyle birlikte, turnuvanın centilmence, dostluk, kardeşlik ve saygı çerçevesinde geçmesi temenni ediliyor.

İnönü Belediye Başkan Vekili Hamamcı, turnuvanın heyecanının hala devam ettiğini belirterek, maçların centilmence geçmesinden duyduğu mutluluğu ifade etti. Aynı fair-play anlayışının kalan maçlarda da sürmesini dileyen Hamamcı, tüm takımlara başarılar diledi.