Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Karasu İçme ve Kullanma Suyu İşletme Birliği Başkanı Hüseyin Ocak'ın istifasının ardından yapılan Olağanüstü Seçimli Genel Kurul sonucunda birlik başkanlığına Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin seçildi. Bu karar, Bilecik İl Genel Meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen bir toplantıyla alındı.

Bu olağanüstü genel kurul toplantısının sebebi, il genelinde yaşanan su kesintileri ve Hüseyin Ocak'ın tepkilere neden olan tatiliyle ilgiliydi. Halkın büyük tepkisini çeken Ocak, istifa etmiş ve görevini Münür Şahin'e devretmiştir. Başkan vekilliği görevini ise Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses üstlenmiştir.

Toplantının ardından Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı bir açıklama yaparak, Münür Şahin'i tebrik etti ve başarılı çalışmalar diledi. Karasu İçme ve Kullanma Suyu İşletme Birliği'nin yeni başkanı olan Şahin, görevine başlayarak sorunları çözmek için çalışmalara başlayacaktır.