Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Eskişehirli sporcular, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu tarafından Edirne'de düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri 6. Açık Balkan Wushu Kung Fu şampiyonasında gösterdikleri performansla büyük bir başarı elde ettiler. Turnuvada 15 ülkeden bin 100 sporcunun katıldığı görüldü. Eskişehir'i temsil eden sporcular ise oldukça dikkat çekti ve toplamda 2 altın, 4 gümüş ve 7 bronz madalya kazandılar.

Mücadelelerinde büyük bir performans sergileyen ve şampiyonaya katılan tüm sporcular, Eskişehir adını gururla temsil ettiler. Mislina Yirmibeşcik ve Derin Sare Pozam altın madalya kazanarak göğsümüzü kabarttılar. Arzu Kabal, Zeynep Berra Bayram, Aysu Özkılıç ve Irmak Sever ise gümüş madalyanın sahibi oldular. Şerife Yorgangılar, Gül Bilge Akay, Habibe Eda Özkan, Semih Atıcı, Ensar Çekici, Eliz Kütükkıran ve Ceylin Duru Pozam ise bronz madalya ile ödüllendirildiler.

Bu büyük başarıyla birlikte Eskişehirli sporcular, sadece kendi ülkemizi değil, aynı zamanda uluslararası arenada da adlarını duyurmuş oldular. Bu başarılı sporcular, gelecekteki turnuvalarda da aynı performansı sergileyeceklerine ve Eskişehir'i gururla temsil etmeye devam edeceklerine inanıyoruz.



#Eskişehir #spor #madalya #şampiyona #WushuKungFu #başarı