Gözden kaçırmayın

Gaziler Günü'nde Gazilere Minnet ve Saygı SunulduGaziler Günü'nde Gazilere Minnet ve Saygı Sunuldu

Eskişehir'de iki zihinsel engelli genç için düzenlenen asker eğlencesi renkli anlara sahne oldu. Ayşegül Bozbaş önderliğinde yaşayan hayırseverler, Serebral Palsi, Otizm ve Hidrosefali hastalıklarına sahip olan Yunus ve Emre Tosun kardeşlerin mutluluğunu paylaşmak için bir araya geldi. 1997 doğumlu çift yumurta ikizleri için organize edilen asker düğününde, anne Nermin Tosun'un duygusal anlar yaşadığı görüldü. Müzik eşliğinde dans eden özel bireylerin mutluluğu, organizasyona katılanların takdirini kazandı.

Anne Nermin Tosun, asker düğünü boyunca çok güzel duygular içinde olduğunu ifade etti. Etkinliğin düzenlenmesine yardımcı olan Ayşegül Bozbaş'a teşekkür eden Tosun, "Çocuklarımın rahatsızlıklarından dolayı böyle bir eğlence düzenledik. Ayşegül arkadaşıma çok teşekkür ediyorum, Allah ondan razı olsun. O kadar güzel duygular içindeyim ki anlatamam. Tekrar teşekkür etmek istiyorum" dedi.

Etkinliğin düzenlenmesine destek olan hayırseverlerden Aysel Alabucak, "İki engelli çocuğumuza asker eğlencesi düzenledik. Annesi çocuklarının askere gidemeyeceğini düşünerek üzülüyordu. Ancak bugün burada onların eğlendiğini görüyoruz. Bu nedenle Ayşegül hanıma çok teşekkür ederiz. Bu güzel bir organizasyon oldu. Engelli çocuklara sahip olmak gerçekten zor bir durum. Ancak birbirimize destek olduğumuz sürece daha iyi olabiliriz" şeklinde konuştu.

Organizasyona destek olan diğer bir katılımcı Gülhan Gülben ise, "İlmek İlmek Bin Minik Yürek" adlı grubun etkinliği sayesinde bir araya geldik. Nermin arkadaşımızın zihinsel engelli iki çocuğu var ve askere gidemiyorlar. Onlara bir etkinlik düşünerek bu organizasyonu gerçekleştirdik. Onlarla burada olmaktan çok mutluyuz. Eğer bir nebze yüzlerini güldürebildiysek ne mutlu bize" dedi.

#Eskişehir #Hayırseverlik #ZihinselEngelliler #AskerEğlencesi #Mutluluk