Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Beylikova Belediyesi, 2023 yazında düzenlediği Yaz Spor Okulu Kapanış Töreni'nde, Beylikova Kaymakamı Kübra Eroğlu, Belediye Başkanı Özkan Alp, daire amirleri, öğrenci ve velilerini bir araya getirdi. Toplamda 250 öğrencinin katıldığı yaz spor okulu kapsamında yüzme, voleybol, futbol ve pilates gibi spor branşlarına katılan öğrenciler, sertifika almaya hak kazandı. Sertifika töreninde çocuklar için illüzyon gösterisi düzenlendi ve çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Tören sırasında konuşma yapan Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp, yaz spor okullarıyla modern tesislerde profesyonel antrenörler eşliğinde 250 çocuğa spor ve hayat eğitimi verildiğini belirtti. İlçenin genç nesillerine futbol, voleybol ve yüzme branşlarında spor eğitimleri verildiğini ve geleceğin profesyonel sporcuları için ilk adımların atıldığını söyledi. Spor ruhunu yaşayan ve yaşatan tüm genç sporcuları ve eğitmenleri kutlayan Başkan Alp, 2023-2024 eğitim öğretim yılında başarılar ve mutlu bir gelecek diledi.