Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de bugün, henüz kimliği belirsiz bir kişi tarafından çıkarıldığı iddia edilen ot yangını yaşandı. Olay, Eskişehir Ulusal Egemenlik Bulvarı'nda, Baksan Sanayi Sitesi yakınındaki boş bir arsada meydana geldi. Yangın nedeniyle alevler kısa sürede büyüdü; ancak çevrede bulunan bir kepçe operatörü yangına müdahale etti ve alevlerin kontrol altına alınmasını sağladı.

Yangının başlama nedeni henüz belirlenemese de, rüzgarın etkisiyle hızla yayıldığı biliniyor. Vatandaşlar hemen itfaiye ekiplerini aramalarının ardından, kepçe operatörü olan Erkan Şenkal yangını fark etti ve müdahale etti. Kendi kepçesiyle toprakları alevlerin üzerine atarak, yangının evlere sıçramasını engelledi.

Şenkal, yangınla ilgili olarak "İş makinesi kullanıyordum ve yangını fark ettim. Kimseye zarar gelmemesi ve çevredeki dükkanların zarar görmemesi için hemen müdahale ettim. Şükür ki kısa sürede yangını söndürdüm." şeklinde açıklama yaptı.

Olay sırasında çevreden geçen bir vatandaş ise yangının çıktığı yerden bir kişinin kaçtığını iddia etti. Neyse ki, yangının çıktığı boş arsadan itibaren çoğunlukla sunta üreten işletmelere sıçramadı ve böylelikle ucuz atlatıldı.

#Eskişehir #otyangını #itfaiye #kurtarma #kepçe #yangınmüdahale #goodnews #kahramanlar