Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de yapılan geniş çaplı denetimlerde 328 personel görev aldı. Bu denetimler sonucunda toplamda 5 bin 783 şahıs sorgulanırken, aranması olan 6 kişi yakalandı. Ayrıca 517 araç kontrol edildi ve 34 sürücüye toplamda 157 bin TL tutarında ceza kesildi.

Edinilen bilgilere göre, Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı 328 personel, 2 Tim Çevik Kuvvet, 1 Özel Harekat ve 1 Tim Terörle Mücadele ekibi ile birlikte geniş çaplı denetimlere katıldı. Bu denetimler kapsamında 90 umuma açık yer kontrol edildi ve toplamda 5 bin 783 kişinin sorgulaması yapıldı. Bu sorgulamalar sonucunda çeşitli suçlardan aranması bulunan 6 kişi yakalandı. Ayrıca yoklama kaçağı olduğu tespit edilen 3 kişi de yakalandı. Yakalanan şüpheli şahısların üzerlerinde ise 2 adet ruhsatsız tabanca ve 8 mermi, 32 pompalı tüfek mermisi, 98 gram metamfetamin, 14 adet sentetik ecza hapı ve 1 adet polis ekip haber kartı bulundu.

Trafik denetimleri de Eskişehir genelinde gerçekleştirildi. Bu denetimlerde 517 araç kontrol edildi ve 34 sürücü hakkında kusur tespit edildi. Bu sürücülere toplamda 157 bin 683 TL para cezası uygulandı.