Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Kütahya Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Tuğgenerl Necati Gündüz, emekliliğe ayrılmasından dolayı Kütahya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu'na veda etmek üzere bir ziyaret gerçekleştirdi. Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan ziyarette, Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Eskioğlu ve Bölge Müdürü Tunahan Ergin de hazır bulundu.

Ziyaret sırasında konuşan Kütahya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Eskioğlu, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hv. Tuğg. Necati Gündüz'e şükranlarını sunarak, ilimize yaptığı destekler, çabaları, özverili çalışmaları ve değerli katkıları için teşekkür etti. Eskioğlu, "Hava Tuğgenerl Gündüz'e ve ailesine mutlu ve sağlıklı bir emeklilik hayatı diliyoruz" şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda Başkan Eskioğlu, Tuğg. Gündüz'e bir hediye takdim etti. Bu ziyaret, Kütahya'da askeri ve sivil kuvvetler arasındaki işbirliğinin önemini vurgulamak adına anlamlı bir etkinlik olarak değerlendirildi.