Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de yapılan denetimlerde, 'Türkiye Güven ve Huzur Uygulaması' çerçevesinde 917 şahıs ve 370 araç kontrol edildi. Denetimlerde birçok suç unsuruna rastlandı. İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, şahısların kimlik bilgilerini kontrol etti ve bazı şahısların arandığını tespit etti. Ayrıca, üst araması yapılan bazı şahıslardan ruhsatsız tabanca ve mermiler ele geçirildi. Denetimlerde ayrıca trafikte kusurlu bulunan araç sürücülerine idari para cezaları kesildi.

Yurt genelinde "Türkiye Güven ve Huzur Uygulaması" kapsamında gerçekleştirilen eş zamanlı denetimler, Eskişehir'de de geniş çapta yapıldı. İl Emniyet Müdürlüğü'nün koordinasyonunda, 125 personel ve bir tim çevik kuvvet görev aldı. Denetimlerde yapılan kimlik sorgulamaları sonucunda, bir yabancı uyruklu şahsın göç idaresince arandığı ve Vergi Kanuna Muhalefet suçundan aranan bir şahsın olduğu ortaya çıktı. Üst araması yapılan bazı şahısların üzerinden ise ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait mermiler ele geçirildi. Ayrıca, bir kişinin yoklama kaçağı olduğu tespit edilirken, denetimler esnasında bir adet pompalı tüfek ve 16 adet mermi ele geçirildi. Trafik denetimlerinde ise 370 araç kontrol edildi ve kusurlu olan sürücülere 40 bin 826 TL idari para cezası yazıldı. Bu denetimler, vatandaşların güven ve huzur içinde yaşamasını sağlama amacıyla gerçekleştirildi.

#TürkiyeGüvenveHuzurUygulaması #Eskişehir #denetim #güvenlik #trafikdenetimi