Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de, okulların tatil olduğu dönemde çay ocağında çalışmak için işe başlayan İsmail Dindar, bisikletiyle çay dağıtarak çevresinde büyük bir takdir topluyor. Dindar, Odunpazarı ilçesindeki Küçük Sanayi Bölgesi'nde bulunan çay ocağında gün boyu çalışıyor ve çayları bisikletiyle dağıtıyor. Başlarda çayları yürüyerek dağıttığını ancak gecikmeler yaşandığından dolayı bisiklet yöntemine başvurduğunu belirten Dindar, yeteneğiyle çevresindeki insanların şaşkın bakışlarına hedef oluyor. İki aydır bu şekilde hızlı bir şekilde servis yapan Dindar, günde 400-600 bardağa kadar çay dağıtıyor ve hiçbirini dökmeden müşterilere ulaşıyor.

Dindar, bisikletle çay dağıtma fikrinin kendisine hoş geldiğini ve devam etmek istediğini söylüyor. Daha önce yürüyerek çay dağıtırken bardakların tabaklara döküldüğünü ve buna şikayet aldığını belirten Dindar, bisikletle dağıtım yapmanın bu sorunu azalttığını söylüyor. Müşterilerin başlarda bisikletle çay dağıtmanın mümkün olmadığını düşündüğünü ancak alıştıklarını ifade ediyor.

Çay ocağını işleten Fuat İyiben ise Dindar'ın yeteneği hakkında olumlu bir şekilde konuşuyor. İlk başlarda eleman olarak işe aldığı Dindar'ın zamanla kendisine manevi bir kardeş gibi yaklaştığını söyleyen İyiben, Dindar'ın çok hızlı olduğunu ve çayları hızlı bir şekilde müşterilere ulaştırabildiğini belirtiyor. İyiben, bisikletle yapılan dağıtımın trafiğin yoğun olmadığı alanlarda gerçekleştiğini ve müşterilerin çayın erken gelmesine önem verdiğini ifade ediyor. Dindar'ın hiçbir çayı dökmediğini ve daha güvenilir bir şekilde dağıtım yaptığını dile getiriyor. Dindar'ın bisikletle çay dağıtımına devam ettiğini belirtiyor.

#Eskişehir #İsmailDindar #çaydağıtma #bisikletleçaydağıtma #yetenek