Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Bozüyük Belediyesi Sanatevi Yaz Atölyeleri, 2. Geleneksel Sanatevi Panayırı ile sona erdi. Panayırda çocuklar eğlenceli bir gün geçirdi. Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, çocukları kucaklayarak sevgi gösterileriyle karşılaştı ve onlara güzel günler ve gelecek dileklerini iletti. Başkan Bakkalcıoğlu, "Çocuklar ben hepinizi çok seviyorum. Çok güzel günler, geleceğiniz olsun istiyorum" dedi.

Yaz boyunca yoğun ilgi gören Sanatevi yaz atölyeleri, muhteşem bir panayır ile sona erdi. Panayır, Metristepe Kültür Merkezi'nden Sanatevi'ne öğrencilerin ve velilerin katılımıyla gerçekleşen kortej yürüyüşü ile başladı. Yürüyüş öncesinde öğrencilere Bayrak dağıtıldı. Kukla gösterisi ve Başkan Bakkalcıoğlu'nun konuşmasının ardından gösteriler, Defile ile devam etti. Çocuklar, atıklardan tasarladıkları kıyafetlerle ve hazırladıkları pankartlarla doğanın korunması için önemli mesajlar verdi. Yaz atölyelerine devam eden öğrencilerin ürünlerinin yer aldığı sergi, büyük beğeni topladı. Panayır etkinliği, Dok Sirk Kumpanyası'nın muhteşem gösterisiyle sona erdi.

Programın sonunda tekrar sahneye çıkan Başkan Bakkalcıoğlu, çocuklara seslenerek her şeyin daha güzel olacağı sözünü verdi. Ayrıca, kurtuluş günleriyle ilgili bilgi veren Bakkalcıoğlu, Kurtuluş Günleri etkinliklerinin 27 Ağustos'tan itibaren devam edeceğini ve çeşitli konserlerin düzenleneceğini açıkladı. Başkan, Şevval Sam, Funda Arar, Sagopa Kajmer ve Sıla'nın da konserlerde yer alacağını belirterek herkesi etkinliklere davet etti.

#BozüyükBelediyesi #SanateviPanayırı #ÇocuklarEğlendi #KurtuluşGünleri #KonsereDavet