Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Eskrim İl Temsilciliği, Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında "26 Ağustos Eskrim Turnuvası"nı düzenledi. Turnuva, Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. U14, U12 ve U10 kategorilerinde yapılan müsabakalar, izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı.

Turnuvada U14 Erkek Epe kategorisinde Efe Eser birinci olurken, Doruk Deniz ikinci ve İsmail Bera Kutlar üçüncü sırayı aldı. U12 Erkek Epe kategorisinde birinci olan sporcu Asım Onur Yalçın, ikinci sırayı Talha Akşit, üçüncü sırayı Mehmet Olmak ve dördüncü sırayı Aybars Aras elde etti. U12 Kızlarda ise birinci sırayı Elif Akgün, ikinci sırayı Cemre Demiray ve üçüncü sırayı Ummuhan Hale Öztürk ve Leal İşitez paylaştı. U10 Kızlarda Tuğra Akşit birinci, Eymen Aziz Günay ikinci, Tarık Vurur üçüncü ve Demir Demirpençe dördüncü oldu.

Müsabakaların ardından dereceye giren sporculara törenle madalyaları takdim edildi. Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen, madalyaları sporculara vererek konuşma yaptı. Erşen, önemli gün ve haftalarda düzenlenen özel turnuvaların, sporcuları yarışmalara hazırlarken kendilerini test etme fırsatı bulmalarını sağladığını belirtti. Ayrıca, antrenör ve sporculara başarılar diledi.