Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Afyonkarahisar'da düzenlenen "Zafer Haftası Minikler Tekvando İl Seçmeleri" sona erdi. 8 kulüp ve bireysel olarak katılan 45 sporcu, müsabakalarda kıyasıya mücadele etti. 29 kız ve 16 erkek sporcu, farklı kilo kategorilerinde birincilik için mücadele etti.

Kızlarda Elif Nisa Arıkan (27 kg), Duru Ünal (30 kg), Yıldız Tezcan (33 kg), İrmak Semiz (36 kg), Meliha Erengül (40 kg), İrmak Eren (45 kg), Eylül Türkoğlu (50 kg), Hasgül Beren Kiraz (57 kg) ve Sema Nur Çalış (+57 kg) birinci oldu. Erkeklerde ise İsmail Emre Aksoy (30 kg), Metehan Bağçıvandemir (33 kg), Hamza Pusat Sarıgül (36 kg), Hüseyin Taylan (40 kg), Yağız Bilecik (45 kg), Abdurrahman Bilal Gündüz (50 kg), Yusuf Adıgüzel (57 kg) ve Muhammed Yahya Arı (+57 kg) birinci sırayı elde etti.

Tekvando İl Temsilcisi İsmail Bulduk, bu özel turnuva aracılığıyla sporcuları hem yarışmaya hazırladıklarını hem de tecrübe kazanmalarını amaçladıklarını belirtti. Bulduk, Afyonkarahisar'ın Sivas'ta düzenlenecek Minikler Türkiye Şampiyonası'nda tatamiye çıkacağını söyledi. Tüm sporculara ve antrenörlere başarılar diledi.

Türkiye Tekvando Federasyonu'nun 2023 faaliyet programında yer alan Minikler Türkiye Şampiyonası, 5 Eylül'de Sivas'ta başlayacak. Müsabakaların teknik toplantısı ve tartıları ise 4 Eylül'de yapılacak.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak tüm sporcu ve antrenörlere başarılar diledik. #Tekvando #MiniklerŞampiyonası #Afyonkarahisar