Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Tavşanlı ilçesindeki şehir içi hat dolmuşlarında sefer değişikliği yapıldı. Tavşanlı Şehir İçi Hat Dolmuşları Başkanı Süleyman Özdemir, vatandaşların memnuniyeti için sefer yerleri ve sayılarında değişiklik yapıldığını duyurdu. Akabinde, Ömerbey TOKİ konutlarının yapımından sonra buranın ulaşımını kolaylaştırmak ve şehir içine buradan kolaylık sağlamak amacıyla sefer düzenlemeleri yapıldığı ifade edildi.

Bundan sonra Cezaevine ulaşım sağlayan hat 1 her saat başı yerine Hat 2 tarafından götürülecek. Hat 2 de ise Ömerbey'e gitmeyecek, ancak Dağçeşme'deki SGK Müdürlüğü önünde duracak. Ömerbey Mahallesi TOKİ Konutlarına ise Hat 5 hizmet verecek. Hat 2'nin güzergahında ise bir değişiklik yapılacak. Daha önce Otogardan çıktığında çevreyolu Beyaz evlerden giriş yapıyordu. Bundan sonra ise Çukurköy'de Adnan Menderes Bulvarı'nın da kullanması için Şehit İsmail Düzgün caddesine giriş yapacak. Ardından İbni Sina Caddesine girecek. Bu değişiklik, okullar açıldığında öğrenci yoğunluğu ve trafik eğitimi nedeniyle oluşabilecek tehlikelerin önüne geçmek amacıyla yapıldı.

Çardaklı Mahallesi hattında ise Hat 3'te herhangi bir değişiklik yapılmadı. Hat 4 ise Hastane, Dedeler - Beyköy güzergahını kapsıyor. Saatte bir otogara giden araçlar, Çırçır Mahallesinden hareket eden Hat 4 aracına ek olarak Adnan Menderes Bulvarı ve Şehit İsmail Düzgün caddesinden geçerek Çırçıreşme mahallesinden Hastane yolundan Beyköy - Dedeler Mahallesi istikametine gidecek. Yeni kurulan Hat 5 ise Ömerbey'e ve TOKİ 6'ya gidiş-dönüş hizmeti verecek. Bu hatta Ömerbey'den yola çıkılarak Yeni Toki 6, Emniyet, Bimpaş, Çevre yolu, hükümet konağı, Meydan, Termik Evleri ve Endüstri Meslek Lisesi önünde durulacak. Özellikle TOKİ Ömerbey sakinlerinin ve öğrencilerin okula ulaşımı konusunda da önlemler alındı. Tüm mahallelerde, öğrencilerin okula rahatça ulaşabilmesi için ek seferler düzenlenecek.

Bu değişiklikler ile ilgili bilgi almak isteyenler, cep telefonlarına Tavşanlı şehir içi uygulamasını indirebilecekler. Bu uygulama sayesinde sefer saatleri ve yapılan güzergah değişiklikleri hakkında detaylı bilgi edinilebileceği belirtildi.

#Tavşanlı #dolmuş #ulaşım #değişiklik #sefer