Gözden kaçırmayın

Gaziler Günü'nde Gazilere Minnet ve Saygı SunulduGaziler Günü'nde Gazilere Minnet ve Saygı Sunuldu

İnhisar Belediye Başkanı Mehmet Kepez, Kur'an kursu öğrencilerini yüzme havuzuna götürdü ve onlara ikramlarda bulundu. İnhisar İlçe Müftülüğü ve İnhisar Belediyesi işbirliğiyle, öğrenciler komşu ilçe Mihalgazi'ye yüzme havuzuna götürüldü. Başkan Kepez, havuzda öğrencilere lahmacun ve ayran ikram etti. Öğrenciler, bu jestten çok memnun kaldı ve teşekkürlerini eksik etmedi.

İnhisar Belediye Başkanı Mehmet Kepez, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: "Bu sıcak yaz günlerinde Kur'an öğrenmeye gelen bütün öğrencilere teşekkür ediyorum. Peygamber Efendimizin şu hadisini sizlerle paylaşmak istiyorum: 'Sizin en hayırlınız Kur'an'ı öğrenen ve onu öğreten kimsedir.' Siz öğreniyorsunuz, hocalarımız da size öğretiyor, biz de sizi seviyoruz. Sağlıklı ve huzurlu nice güzel günler dileğimizle."

Bu etkinlik, İnhisar Belediye Başkanı Mehmet Kepez tarafından düzenlenmiştir. Kur'an kursu öğrencileri Mihalgazi'ye götürülerek yüzme havuzuna götürülmüş ve başkan tarafından ikramlarda bulunulmuştur. Başkan Kepez, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, Kur'an öğrenmenin önemini vurgulamıştır. Öğrenciler de bu jestten dolayı teşekkürlerini sunmuştur.