Gözden kaçırmayın

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret EttiAK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Üyeleriyle Tarım Ürünleri Fabrikasını Ziyaret Etti

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü'nün açıklamalarına göre, Eskişehir ve çevresinde önümüzdeki günlerde hava sıcaklıklarında önemli bir artış bekleniyor. Bölgede yaşanan bu artış, meteoroloji raporuna göre, mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. Tahminlere göre, sıcaklıklar 3 ila 6 derece arasında yükselecek. Yayınlanan raporda ayrıca, muhtemel risklere karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarılar yapıldı.

Eskişehir'de en yüksek hava sıcaklıklarınında hissedileceği ilçeler ise Sarıcakaya, Mihalgazi, Tepebaşı ve Odunpazarı oldu. Sarıcakaya'da en yüksek sıcaklık 42 derece olarak tahmin edilirken, Mihalgazi'de 40 derece, Tepebaşı ve Odunpazarı'nda ise 36 derece civarında hava sıcaklıkları bekleniyor.

Bu durum, Eskişehir'de sıcaklıkların mevsim normallerinden daha yüksek seyredeceği anlamına geliyor. Vatandaşların bu süreçte güneş ışınlarına karşı dikkatli olması ve gerekli önlemleri alması önem taşıyor.