Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Isparta'da yaşayan Sümeyye Yavlak, Antalya'da çalıştığı bir zincir markette boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Cenazesi Isparta'da düzenlenen törenle toprağa verildi. Olay, Antalya'nın Kepez ilçesindeki bir markette meydana geldi. M.Y. adındaki eşiyle şiddetli geçimsizlik yaşayan Sümeyye Yavlak, evini terk etmedi. Dün öğle saatlerinde M.Y., eşinin çalıştığı markete giderek konuşmak istedi ancak olumsuz cevap alınca marketten ayrıldı. Akşam saatlerinde tekrar markete gelen M.Y., eşiyle tartışmaya başladı. Büyük bir korku yaşayan market çalışanları durumu hemen polise bildirdi. Ancak M.Y., eşini bulduğu depoda bıçaklayarak öldürdü ve kaçtı. Sağlık ekipleri, olay yerine geldiğinde Sümeyye Yavlak'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Olayın ardından polis, M.Y.'yi yakalamak için çalışmalara başladı.

Sümeyye Yavlak'ın cenazesi Isparta'da düzenlenen törenle defnedildi. Cenaze törenine yakınları katıldı. Törende genç kadının annesi ve ablası güçlükle ayakta durabildi. İkindi namazının ardından yapılan cenaze namazı sonrasında Sümeyye Yavlak gözyaşlarıyla toprağa verildi. Cenaze töreninde konuşan Sümeyye Yavlak'ın eniştesi Ferhat Koçer, "Kardeşimiz Sümeyye'yi kaybettik. Cani katletti. En yakın zamanda en ağır cezayı almasını istiyoruz. Çok acı Rabbim kimsenin başına vermesin. Adalete güveniyoruz gereken yapılacaktır." dedi.

#Antalya, #Isparta, #kadınaşiddet, #cinayet