Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir'de yaşanan olayda, 82 yaşındaki Ali Can, bahçesine koyun sürüsünü sokan kişi tarafından darp edildi. Tepebaşı ilçesine bağlı Yeniincesu Mahallesi'nde yaşayan Can, iddiaya göre uzaktan akrabası olan Şaban O. tarafından koyunların otlatılması için izin verdiği bahçesinde saldırıya uğradı. Yaşlı adam, koyunları bahçeden çıkarmasını istediği Şaban O. tarafından sopayla dövüldü. Kafasında açılma ve kollarının kırılmasına neden olan saldırı sonrasında Ali Can yardım çağırdı. Jandarma ve sağlık ekiplerine durumu bildiren Can, şikayetçi oldu. Ancak saldırgan Şaban O. halen koyun otlatmaya devam ediyor. Ali Can, yaşadığı travmaya rağmen olayın peşini bırakmayacaklarını ifade etti.

Ali Can, tedavisinin ardından kızının evine taşındı. Olayla ilgili konuşan Can, komşusu olan Şaban O'nun koyunlarını evinin önündeki ekili mahsullerine saldığını belirtti. Can, komşusunu uyardığı halde dinlemediğini ve kendisine sövdüğünü ifade etti. Sonrasında sopayla saldıran Şaban O'nun kollarını siper ettiğini anlatan Can, kollarının kırıldığını ve kendini korumak için çeşitli yaralar aldığını söyledi. Bayıldığını ve daha sonrasını hatırlamadığını dile getiren Ali Can, saldırganın serbest bırakıldığını ancak olayın peşini bırakmayacaklarını kaydetti.

#Eskişehir #şiddet mağduru #AliCan #SaldırganSerbestBırakıldı #AdaletYükselecek