Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Eskişehir Tepebaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü, suçlularla mücadele çalışmalarını yoğunlaştırdı. Bir operasyon kapsamında D.G. isimli kişinin üzerinde yapılan aramada 1 kurusıkı tabanca ve bu tabancaya ait 6 fişek bulundu. Ayrıca M.D.D. isimli şüphelinin üzerinde 23 sentetik hap ele geçirildi. İki şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Ekipler yaptıkları kontroller sonucunda B.K. isimli vatandaşın arandığını tespit etti. Ayrıca B.K.'nin 2 ay 9 gün kesinleşmiş hapis cezası olduğu ortaya çıktı ve şüpheli tutuklandı. Hırsızlık suçundan aranan M.Ü. ise ekipler tarafından yakalandı.

Ekipler, şüpheli H.K.'ın kimlik sorgusunu yaptıktan sonra yanında bulunan motosikletin çalıntı olduğunu belirledi. Ayrıca üst araması sonucunda 1 adet bıçak ele geçirildi. H.K.'ın evden hırsızlık ve motosiklet hırsızlığı olaylarına karıştığı tespit edildi ve şüpheli tutuklandı.

Ekipler, cadde üzerinde abartı egzozlu araçlara yönelik bir operasyon gerçekleştirdi. İki araç durdurularak toplamda 8 bin 121 lira idari para cezası uygulandı ve araçlar trafikten men edildi.

#Eskişehir #Tepebaşı #suçlu #polis #emniyet #operasyon #hapis #ceza #cadde #trafik