Gözden kaçırmayın

Sivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük SağlayacakSivriler İnşaat ile Yapılan Sponsorluk Anlaşması Eskişehirspor'a Görünürlük Sağlayacak

Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen yaz spor okulları, yedi farklı spor dalında gerçekleştirildi ve yüzme kursları da bu branşlar arasındaydı. Yüzme kurslarını başarıyla tamamlayan öğrencilere katılım belgeleri verildi.

Başkan Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, yüzme kursunun ilk grubunu ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilere katılım belgelerini takdim eden Bakkalcıoğlu, öğrencileri tebrik ederek yeni eğitim ve öğretim döneminde başarılar diledi. Belge dağıtım etkinliğine Başkan Yardımcısı Mahmut Fındık ve Ali Şahinoğlu da katıldı. Onlar da öğrencileri tebrik ederek hayatlarının sonraki döneminde başarılar diledi ve katılım belgelerini takdim etti.

2013-2017 doğumlu öğrencilerin katıldığı yüzme kursu, yaklaşık 400 öğrencinin başarıyla tamamlamasıyla sonuçlandı ve bu öğrenciler belge almaya hak kazandı. Yüzme kursu, öğrencilere yaz aylarında serinlemelerini sağladığı gibi, profesyonel eğitmenler eşliğinde yüzme becerisi kazandırmak amacıyla düzenlendi. Sağlıklı gelişimlerini desteklemek ve bilmedikleri spor dallarında eğitim almalarını sağlamak için Yaz Spor Okulları çerçevesinde farklı spor dallarında etkinlikler düzenlenmeye devam ediliyor.


#BozüyükBelediyesi #YazSporOkulları #YüzmeKursu #SporEğitimi #TatildeAktifKal #SporVeEğlence #BaşarıyaGidenYol