Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit EttiAfyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Bir Kahvehanede Kumar Tespit Etti

Kütahya'nın İHH Simav Temsilciliği, Simav Turizm ve Ticaret Panayırı'nda 6. Geleneksel Çocuk Şenliği ve Yetim Programı düzenledi. Program kapsamında yetim çocuklara kırtasiye çeki ve kaynaşma yemeği verildi. Simav Belediye Başkanı Fatih Kalay, Simav İlçe Müftüsü Hasan Serçe, yetim çocuklar ve aileleri de programa katıldılar.

İHH Simav Temsilcisi Mehmet Ersoy, programın açılış konuşmasında tüm davetlilere ve yetim ailelerine teşekkür etti. Mehmet Ersoy, İHH Simav Temsilciliği'nin faaliyetleri hakkında bilgi vererek "Bu yıl 6.'sını düzenlediğimiz geleneksel çocuk şenliğimize katılan ve emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Simav'da 591 yetim sponsorumuz bulunmaktadır ve 40 Simavlı kardeşimiz de projemiz dahilindedir. Simav yardım potansiyeli yüksek bir ilçedir. İHH olarak Simav'ın önemli bir yere sahip olduğunu düşünüyoruz ve daha fazla çalışarak dünya genelinde tüm insanlar için iyilik ve kardeşlik bilincini yaymayı hedefliyoruz" dedi.

Program, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı ve Simav Belediye Başkanı Fatih Kalay yetim çocuklara kırtasiye çeki hediye etti. Başkan Kalay, İHH Simav Temsilciliği'nin projelerini takdir ettiğini belirterek, "Simav Belediyesi olarak her zaman yetim kardeşlerimizin yanındayız. Kapımız onlara her zaman açıktır" şeklinde konuştu.

Çeşitli hediyeler ve ikramlar ardından çocuklar, lunaparkta eğlendi.

#Simav #İHH #YetimProgramı #ÇocukŞenliği #SimavBelediyeBaşkanı #FatihKalay #SimavlıYetimlerleBuluşma