Gözden kaçırmayın

AK Parti Milletvekilleri Sami Özbağkıran'ı Ziyaret EttiAK Parti Milletvekilleri Sami Özbağkıran'ı Ziyaret Etti

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Geleceğin Şehri Isparta'yı inşa etmeye devam ediyor. Mahalle Meclisi Toplantılarıyla vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdüren Başkan Başdeğirmen, çocuk ve gençlerin ilgisiyle karşılaşıyor. İstişare toplantılarında Türkiye'nin ilk milli ve yerli aracı TOGG ile çocuklara deneyim yaşatıyor. Isparta'nın daha yaşanabilir bir hale getirilmesi amacıyla yapılan bu toplantılar, vatandaşların katılımıyla gerçekleşiyor.
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Muzaffer Türkeş Mahallesinde vatandaşlarla buluştu. Toplantıda, Türkiye'de yaşanan su sorununa dikkat çeken Başdeğirmen, vatandaşlardan su kullanımında dikkatli olmalarını istedi. Ayrıca, olası bir depreme hazırlıklı olup olmadıkları konusunda da açıklamalarda bulundu. Başkan Başdeğirmen, belediyenin tüm halkın ihtiyaçlarını karşılamak için mücadele ettiğini belirtti ve Isparta'nın daha da gelişmesi ve yaşanabilir hale gelmesi için çalıştıklarını ifade etti.
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, vatandaşların su konusundaki sorularını cevapladı. Türkiye genelinde su sorunlarının arttığına dikkat çeken Başdeğirmen, göldeki su kaynaklarının azaldığına ve önümüzdeki günlerde zorlukların yaşanabileceğine işaret etti. Başdeğirmen, suyun en az şekilde kullanılması gerektiğini vurgulayarak, bahçelerde sebze-meyve yetiştirmek ve arabaları yıkamak gibi faaliyetlerin su tüketimini artırdığını belirtti. Suyun ucuz olmasının hor kullanılmasına izin verilmemesi gerektiğini söyleyen Başkan Başdeğirmen, vatandaşlardan suyu daha verimli kullanmalarını ve bu konuda daha dikkatli olmalarını istedi.
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta'nın olası bir depreme hazırlıklı olup olmadığıyla ilgili açıklamalarda bulundu. İlk olarak Isparta'nın deprem analizinin yapılmadığını ifade eden Başdeğirmen, bu eksikliği gidermek için çalışmalara başladıklarını söyledi. 44 mahallenin 440 noktasında deprem etüdü yapıldığını ve Isparta'da olası sel ve heyelan bölgelerinin de tespit edildiğini belirten Başdeğirmen, şehirdeki fay izlerinin incelendiğini ve hangi bölgelerin daha sağlam olduğunun belirlendiğini ifade etti. Başdeğirmen, inşaatlardaki statik çalışmaların da detaylı bir şekilde yapıldığını ve çalışmaların devam ettiğini sözlerine ekledi.